Open House weekend 24 & 25 maart

10 Mar 2018

Hip Hip Hooray! Ons favoriete motormerk bestaat 115 jaar en Harley-Davidson West-Flanders 10 jaar. Tijd om even de rem in te drukken en dubbel goed te vieren. Feest ook mee tijdens ons Open House-weekend!

Voor onze dubbele gaan we graag helemaal offroad. Hijs je tijdens onze Open House op het zadel van de kersverse modellen en maak kennis met de nieuwe collecties. De eerste 115 bezoekers krijgen een exclusieve Harley-Davidson pin! (1 pin per klant)

Koop je voor € 50*, dan krijg je een ticketkaart waarmee je kan deelnemen aan coole pitstopactiviteiten. (*1 kaart per klant / per aankoop)

Op de pitstopplanning staan:

  • Kermisattracties: Schietkraam, Rodeostier, Kop van Jut, Punchball
  • Eetkraampjes: Wafels, Shifters, HOG-bar

Verder hebben we voor de allerkleinsten een springkasteel, voor de allergrootsten een DJ en liveoptredens. Wie niet genoeg krijgt van dit alles kan daar bovenop de tentoonstelling door KDV-stone bewonderen.

Openingsuren:

Zaterdag 24 maart: 10u-17u

Zondag 25 maart: 10u-17u

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in