Motorfietsbrillen

Wiley X Inc. heeft meer dan 25 jaar ervaring in de productie van veiligheidsbrillen voor het Amerikaanse leger en wordt beschouwd als de wereldleider op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van beschermende brillen.

De meekleurende lenzen bieden dé oplossing voor rijden in verschillende omstandigheden. De lens kleurt automatisch lichter of donkerder afhankelijk van de hoeveelheid aanwezige UV stralen. Het is van allergroot belang dat u de wegmarkeringen steeds optimaal kan zien. Kom het verschil tussen geen bril en een Wiley X testen in onze winkel.

Tijdens de High Mass impact test worden 20 kogels afgevuurd op de brilglazen. Een getest model is te vinden in onze winkel.  Uw ogen zijn volledig beschermd tegen rondvliegende steentjes/ vliegen, enz... Dé garantie op een onverwoestbare bril!

De brillen zijn voorzien van een gasket zodat ze perfect aansluiten aan het hoofd. Zo bestaat er geen kans dat de bril tijdens het rijden loskomt. Deze gasket kunt u gemakkelijk verwijderen, zodat u de Wiley X-bril  ook naast het motorrijden kan dragen. 

Per type bril hebben we verschillende pasvormen. De optie wordt u aangeboden om deze brillen op sterkte te leveren.

Voor meer info, raadpleeg de Wiley X website of kom langs in onze winkel.

Harley-Davidson Eyewear

Viva International Group is het tweede grootste bedrijf op gebied van brillen in de VS. Haar portefeuille bestaat uit een volledig spectrum van merken waaronder GUESS , GANT , Marciano, Skechers en nu ook Harley-Davidson®.

De 700-serie met zijn polycarbonaat anti-condens lens is 10 keer meer schokbestendig dan plastic lenzen. Het is ook licht van gewicht, zorgt voor 100% UVA en UVB bescherming, kras vast ,duurzaam en minimaliseert condensatieaanslag.

De 800-serie ontwikkeld door Carl Zeiss Vision die een lenslaboratoruim heeft voor het ontwikkelen van militaire-, veiligheids- en sportbrillen. De 800-serie brillen hebben 5 tot 6 keer meer impactweerstand dan standaard polycarbonaat lenzen, biedt 20% breder gezichtsveld in vergelijking met conventionele lenzen en heeft een exclusieve coating die een waterafstotend effect aan het oppervlak genereert.

De 900-serie dag en nacht lens zijn meekleurende lenzen die veranderen van licht naar donker wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht. Zij elimineren de noodzaak om lenzen te veranderen voor verschillende lichtomstandigheden.