Lifestyle artikelen

Wij bieden een uitgebreid gamma H-D lifestyle artikelen aan: Thierry Martino juwelen, Ride-bell, H-D Zippo's, Roadhouse collection, Nostalgic art & MOD sieraden. Voor elk wat wils!

Roadhouse collection

Harley voor uw huis by Roadhouse Collection. Een unieke lijn van officieel gelicenseerde Harley-Davidson ® levensstijl -en inrichtingsproducten die hetzelfde gevoel van avontuur en passie die door vele Harley liefhebbers over de hele wereld wordt gedeeld. Een benzinepompvitrine, kamertapijten en huishoudelijke artikelen zijn slechts het begin. De Harley-Davidson® Roadhouse™ Collection beschikt ook over barkrukken, neonklokken, spiegels, biljarttafels, en nog veel meer!

Nostalgic art

Nostalgic Art voorziet een verzameling van officieel gelicenseerde collectibles met dezelfde aandacht voor stijl en detail zoals je die zou verwachten van uw Harley-Davidson motorfiets.
Het gaat om tinnen borden, postkaarten, blikken dozen, onderzetters, magneten en zo veel meer.

MOD sieraden

De MOD Sieradengroep brengt de kwaliteit en het fijne vakmanschap van onze sterling zilveren sieraden collecties naar roestvrij staal.
Staal is algemeen bekend om zijn buitengewone sterkte en duurzaamheid. Nu kunt u deze kwaliteiten combineren in uw Harley levensstijl.
Deze collectie biedt een grote hoeveelheid artikelen in een breed scala aan stijlen, elk met een aantrekkelijk design.

Neem ook een kijkje bij onze uurwerken ontworpen en geproduceerd door Bulova.

Thierry Martino juwelen

De Harley-Davidson juwelencollectie, ontworpen door Thierry Martino, is een prachtige hoge kwaliteitscollectie van zilveren sieraden voor Harley-Davidson rijders over de hele wereld.
Thierry Martino is een Franse kunstenaar en biker bekend in modebranche. Zijn sieraden zijn geïnspireerd door de manier van leven van de biker.

De legende van de Ride-bell

Zoals we allemaal weten heeft het leven vele mysteries die geen duidelijke oplossingen hebben. Een van deze mysteries zijn de boze geesten op de weg. Het zijn kleine gremlins die op uw motorfiets leven. Zij houden ervan om mee te rijden maar ze zorgen ook voor de meeste problemen van uw motorfiets. U hebt misschien al gemerkt dat de meeste Harley-Davidson rijders een klein klokje bevestigd hebben aan de onderkant van hun kader. De geesten kunnen niet leven in de aanwezigheid van de bel. Ze worden gevangen in de holte van de bel. Het gerinkel van de bel drijft hen krankzinnig waardoor ze hun greep op de motorfiets verliezen en uiteindelijk afdalen tot de rijbaan. Het klokje heeft zijn doel bereikt.

Als u een vriend heeft die nog geen klokje bezit, waarom wordt u dan niet de persoon om hem één te geven? Het is een mooi gevoel voor de ontvanger te weten dat u persoonlijk voor hem zorgt .

Harley Davidson Zippo's

Harley Davidson Zippo's zijn zeer populair bij zowel rijders en verzamelaar. In de jaren ’90 werd Zippo een licentie van het merk Harley-Davidson en sindsdien ontwierp en produceerde Zippo een grote verscheidenheid aan gewilde Harley-Davidson aanstekers.