H-D insurance

Goed verzekerd zijn is van groot belang, ook voor u als motobestuurder. U rijdt met een unieke motorfiets dus verdient u een unieke verzekering.

Harley-Davidson onderhandelde hiervoor met Corona NV, die meer dan 80 jaar ervaring heeft in de wereld van verzekeringen. Een complete, veilige maatschappij die 24 op 24u voor u klaar staat.

3 opvallend voordelige formules

1. HARLEY | BASIC™

Deze uitgebreide burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA) is de wettelijk verplichte minimumverzekering die schade dekt die u met uw motor aan anderen toebrengt. Ook uw passagier is beschermd.

2. HARLEY | KLEINE OMNIUM™

Zowel de schade aan anderen als schade aan uw eigen motor door brand, diefstal, natuurkrachten en loslopende dieren wordt gedekt. Bij blikschade van meer dan 7,5% van de verzekerde waarde van uw motor betaalt u geen franchise. Wordt uw bike binnen de 24 maanden na aankoop na een zwaar ongeval of diefstal 'total loss' verklaard? Dan ruilen we hem voor een gloednieuwe Harley-Davidson® motor van dezelfde waarde!

3. HARLEY | FULL OMNIUM™

Onze all-inverzekering: 24 maanden waardevast, 0% franchisekosten bij blikschade van meer dan 10% van de verzekerde waarde van uw Harley-Davidson® motor, rechtsbijstand en volledige vergoeding van alle schade: zowel aan uw eigen bike als aan anderen.

Ontdek de premievoorbeelden hier: (inscannen premievoorbeeld)

Vul dit formulier volledig in en stuur het naar Harley-Davidson Insurance Services*, Metrologielaan 2, 1130 Brussel. U kunt uw formulier ook faxen naar 02 406 95 10. Heeft u nog vragen over HARLEY | INSURANCE™? Bel onze Klantendienst op 02 244 21 94.

Bent u H.O.G.-lid? Dan geniet u van extra korting!