H-D Finance

Als Harley-Davidson dealer werken wij nauw samen met Alphacredit, de nummer 1 verstrekker van consumentenkredieten in België met ruim 1.000.000 gebruikers. Vanwege hun gunstige voorwaarden en op maat gemaakte diensten doen ook meer en meer Harley eigenaren een beroep op Alphacredit.

Wij maken onmiddellijk een simulatie en nemen daarna alle administratieve taken op ons. De kredietaanvraag wordt doorgaans al binnen 1 dag goedgekeurd. Zo kunt u zonder zorgen onmiddellijk aan uw Harley avontuur beginnen.

Bij het aangaan van uw krediet, is het belangrijk om uw identiteitskaart en een bewijs van inkomsten (loonfiche) mee te brengen naar onze winkel.

2 Formules: snel of liever flexibel?

1. Klassiek: “Graag traag of liever snel?”

Deze klassieke formule laat u toe uw motor te financieren met vaste maandelijkse aflossingen. Deze oplossing garandeert u een grote soepelheid en de mogelijkheid uw nieuwe motorfiets af te betalen op uw eigen tempo.

Maar er is meer! U kunt uw eerste afbetaling uitstellen tot 4 maanden na uw aankoop. Daarbovenop kunt u zelfs 110% van het gefactureerde bedrag verkrijgen, die u vrij kan besteden aan toebehoren: kledij, verzekering en accessoires.

In een notedop:

  • Een formule die past binnen uw budget
  • Voorschot kan, maar is niet verplicht

2. Flexilin: “De budgetlening bij uitstek”

Deze formule laat u toe om voor nog kleinere maandelijkse aflossingen te kiezen. Wanneer de kleine aflossingen terugbetaald zijn, hebt u 2 mogelijkheden:

  • U ruilt uw Harley in voor een splinternieuw exemplaar: wij nemen hem over voor de terugkoopsom die overeenkomt met het verhoogde laatste aflossingsbedrag.
  • U houdt uw Harley en stort zelf de laatste verhoogde maandaflossing.

In een notedop:

  • Dankzij de kleinere maandelijkse aflossingen kunt u meer besteden aan uw Harley-Davidson zelf.
  • U rijdt telkens rond met een recent model
  • Voorschot kan, maar is niet verplicht