Old School Iron 883

Custom work: Accessoires installatie, Paintjob, Uitlaat, Velgen
Gebruikte onderdelen: Big Suicide Shifter, Big Ape Handlebars

Iedere motor vertelt een verhaal, elk detail maakt het design compleet en maakt jouw bike tot de belichaming van jouw persoonlijkheid. De mogelijkheden om je bike te onderscheiden van de rest zijn werkelijk eindeloos. En het maakt niet uit of je zelf aan de slag gaat met pimpen of je je laat bijstaan door professionals met dezelfde passie, zolang je er maar van geniet.
Want daar draait het natuurlijk om.

Van iets nieuws iets ouds gemaakt.

De afgelopen twee maanden bouwden we, in het geheim, aan een ‘old school’ Iron 883. Een klassieke Harley-Davidson motorfiets met een verweerde look en moderne mechaniek. Ons bijzonder creatief buildersteam stelde met trots hun creatie voor tijdens het onthullingsevent op 12 maart in onze shop. Ook wij, bij Harley-Davidson West-Flanders, genieten dus elke weer bij het bouwen van een custom bike. Neem gerust een kijkje op onze customs pagina.

Prijsbeest voor dé custom wedstrijd van het jaar.

Met deze volledig omgebouwde Sportster wagen we een deelname in de Custom Kings Contest van 2016. Een wereldwijde Harley-Davidson wedstrijd die voor het tweede jaar op rij custom lovers dichter bij elkaar brengt.

De 3 dealers met de meeste publieksstemmen maken uiteindelijk kans om door te stoten naar de finale in Biarritz. Waar in juni het ‘Wheels and Waves’ festival doorgaat en alle finalisten van Europa er strijden om de titel van ‘Custom King 2016’.

Wat kan jij doen?

Help ons kans te maken op die finaleplaats en stem op onze build via deze link.

Deel ook het bericht dat je bovenaan onze facebookpagina vindt, en roep zoveel mogelijk vrienden en kennissen op om mee te doen.
(stemmen kan nog tot 18 april 2016)

Geniet van de beelden…