Milwaukee Eight Stage IV - The Hulk

Custom work: Accessoires installatie, Motortuning, Paintjob, Uitlaat
Gebruikte onderdelen: Dr Jekill & mr Hyde, Screamin' Eagle, Vance & Hines, Saddleman Seat, Defiance Collection

Geen toeters en bellen.
Wel uitzonderlijk comfort, verfijning op alle niveaus en pure power!

Dat is waar onze versie van ‘The Hulk’ voor staat. Een Milwaukee Eight die van kop tot teen is gestript om dan terug op te bouwen tot een extra comfortabele en veelzijdige zwart-groene touringreus. Van industrieel spuitwerk tot professioneel penseel-schilderwerk, kosten noch moeite zijn gespaard voor zijn verbijsterende looks.

Ideaal voor lange afstanden.

Met een stage IV motor en Jekill & Hyde uitlaat levert deze bike bijzondere prestaties op de weg. Ideaal voor lange afstanden. Verstelbare voetsteunen en idem stuur, een vol lederen zadel en ultra vering. Eén voor één onderdelen om de bestuurder een nog aangenamere rit te bezorgen. En jawel, geen gammastraling maar een simpele druk op de knop laat deze bike brullen als een Rauwe Bonk. Een extraatje die zijn bouwer niet achterwege kon laten. Ideaal om de motor aan te passen aan je humeur dus.


Speel jij ook met een idee voor jouw droombike, maar weet je nog niet goed hoe je het gaat aanpakken? Wij denken met plezier met jou mee. Kom dus gerust eens langs voor een leuke babbel!
(ter info: een project zoals 'The Hulk' neemt, van idee tot afwerking, ongeveer 1,5 maand in beslag.)