Sport Glide

Dit is de perfecte motor voor

  • Rijders die zowel performance als touring zoeken
  • Rijders die klaar zijn voor alles dankzij verwijderbare touring accessoires

De Milwaukee Eight 107 motor heeft genoeg vermogen en koppel om overal probleemloos en snel te komen. De stijve bevestiging en de interne balansas zorgen voor een soepel karakter, zonder in te leveren op dat bijzondere Harley-gevoel dat rijders kennen en waarderen.
Het frame behoudt de klassieke Softail™ lijnen, maar dankzij het lichtgewicht design en de stijfheid krijg je een geweldige rijervaring die je moet voelen om te geloven
Met de upside-down voorvork en achterschokbreker met externe voorspanningsverstelknop stel je het veerkarakter eenvoudig in voor iedere rijsituatie, zoals met of zonder bagage en/of passagier.
Een snel verwijderbare mini-kuip verandert de look in een handomdraai. Zet hem erop voor meer comfort op de lange afstand en verwijder hem voor die custom cruiser stijl. Hij houdt je bovenlichaam uit de wind en plaatst je hoofd in de rijwind.

Verkrijgbaar vanaf € 20.995,-

*Daarnaast is er een toeslag van € 275,- (ex. BTW) als gevolg van gestegen grondstof -en transportkosten voor alle 2022 modellen. Neem contact op voor meer details en de definitieve prijs voor elk model.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in