Pan America™ 1250 Special

Dit is de perfecte motor voor

  • Fans die het summum qua comfort en performance zoeken
  • Voor rijders die touring als avontuur zien, zowel op asfalt als offroad
  • Rijders die vermogen, techniek en veelzijdigheid zoeken, voor dagelijks gebruik met comfort en controle

Het volgende hoofdstuk in een eeuw legandarische V-Twin is de Revolution Max. Deze vloeistofgekoelde aandrijflijn met 150 pk heeft koppel in overvloed en een oplopende powerband die is afgesteld om maximale controle te bieden.
De Revolution™  Max 1250 is een dragend onderdeel van het chassis, waardoor een traditioneel frame overbodig is. Dit vermindert het totale gewicht aanzienlijk en houdt het rijgedrag strak. Dit is performance die je voelt, met een laag zwaartepunt en super stijf frame.
De Pan America 1250 Special introduceert de Adaptieve zithoogte.
Deze in de fabriek geïnstalleerde optie geeft maximaal vertrouwen door de zithoogte te verlagen als je stilstaat en een constante, optimale vering te behouden op snelheid. Dit gebeurt door de voorspanning continu aan te passen op basis van gewicht-input.
De Pan America Special beschikt over een semi-actieve voor-en achtervering.
191 mm veerweg op Showa™ BFF™ (Balance Free Forks) en een BFRC™ (Balanced Free Rear Cushion-lite) coil-over achterschokbreker met elektronische voorbelastingregeling en semi-actieve demping. De achtervering is voorzien van een koppelingssysteem dat de schokbreker, de achterbrug en het frame met elkaar verbindt, wat zorgt voor een progressief gevoel tijdens het inveren.

Verkrijgbaar vanaf € 20.695,-

*Daarnaast is er een toeslag van € 275,- (ex. BTW) als gevolg van gestegen grondstof -en transportkosten voor alle 2022 modellen. Neem contact op voor meer details en de definitieve prijs voor elk model.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in