Pan America™ 1250

Dit is de perfecte motor voor

  • Rijders die kiezen voor veelzijdigheid en comfort, zowel op asfalt als off-road
  • Rijders die tijdens het toeren graag de gebaande paden verlaten
  • Rijders die vermogen, tech en veelzijdigheid zoeken in een vorm die uniek is voor H-D

Het volgende hoofdstuk in een eeuw legandarische V-Twin is de Revolution Max. Deze vloeistofgekoelde aandrijflijn met 150 pk heeft koppel in overvloed en een oplopende powerband die is afgesteld om maximale controle te bieden.
De Pan America™ is geïnspireerd op de rijke Touring historie van Harley-Davidson en is ontworpen om ook bij hoge snelheden zijn perfecte rijeigenschappen en performance te behouden, zelfs met volle bepakking en belading.
De Revolution™  Max 1250 is een dragend onderdeel van het chassis, waardoor een traditioneel frame overbodig is. Dit vermindert het totale gewicht aanzienlijk en houdt het rijgedrag strak. Dit is performance die je voelt, met een laag zwaartepunt en super stijf frame.
Deze banden zijn gemonteerd op een 19 inch voorwiel en 17 inch achterwiel van gegoten aluminium en zijn samen ontwikkeld om te voldoen aan de strengste eisen van on-road en off-road Adventure Touring. Alle aspecten, van interne constructie tot extern profiel en loopvlak, zijn door Michelin geanalyseerd om de prestaties te optimaliseren.
Met een druk op de knop kies je uit 5 voorgeprogrammeerde rijmodi (Sport, Road, Rain, Off-Road en Off-Road Plus) of creëer je je eigen gepersonaliseerde modus. Je kunt je motor afstemmen met een specifieke combinatie van vermogensafgifte, motorremmen, Cornering Enhanced Antibock Braking System (C-ABS) en Cornering Enhanced Traction Control System (C-TCS) instellingen.

Verkrijgbaar vanaf € 18.995,-

*Daarnaast is er een toeslag van € 275,- (ex. BTW) als gevolg van gestegen grondstof -en transportkosten voor alle 2022 modellen. Neem contact op voor meer details en de definitieve prijs voor elk model.

Privacy policy, Cookie policy & Legal notice | We care | Log in