Exhaust

Wist u dat 80% van de klanten vervangt hun originele uitlaten door andere uitlaten om de specifieke sound van hun Harley-Davidson motorfiets nog beter tot zijn recht te laten komen. Het leveren van een rijk melodische klank die je ziel beweegt, dat is waar het om gaat. Is dit nu bij het stationair draaien van de motorfiets of voluit gas te geven, iedereen herkent meteen de Harley-Davidson sound als je voorbijrijdt.

Een groot gamma aan uitlaten zoals Vance & Hines, Supertrapp, Khrome Werks, Kerker, Rinehart, Roland Sands, Python, Tracker, Klock Werks, Bassani, Samson, Cobra, etc. kan bij ons besteld worden.

Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om regelbare uitlaten te plaatsen.

The Jekill & Hyde Company is de toonaangevende producent van elektronisch regelbare uitlaatsystemen, reeds 14 jaar gespecialiseerd in het optimaliseren hiervan.

Doordat de hoge tonen eruit worden gefilterd, ontstaat een karakteristiek geluid met een diepe warme sound, die de echte Harleyrijder een kick geeft, en door de omgeving niet als storend wordt ervaren.

Uniek is de elektronisch regelbare klep die ervoor zorgt dat het geluid manueel aan te passen is van 79 db - daar waar de omgeving hierom vraagt - tot 130 db daar waar de situatie dit toelaat. Dit wordt "Social Sound Control" genoemd. Voor de eindafwerking kunt u kiezen tussen chroom, zwarte keramische coating en aluminium. De uitlaten hebben een Europese goedkeuring.