Audio & gauges

BOOM! Audio System

BOOM! Audio System is een surround system dat ontwikkeld is om uw cruisegevoel drastisch te laten versterken. Het audio custom Touring System van Harley-Davidson is “hifi for the highway” bestaande uit 8 hoogwaardige speakers en 2 versterkers. Het geluid is op het midden van de motor gericht, wat de muziekbeleving voor de rijder optimaal maakt.

Het systeem is volledig water-en trillingsbestendig. Zijn gebruiksvriendelijke controlepaneel aan het stuur laat zich gemakkelijk bedienen, zelfs wanneer u handschoenen aanhebt. Het systeem heeft een mp3/Ipod/Iphone aansluiting en is beschikbaar in het chroom en zwart.

Inclusief is de Boom! Audio Music Player Tank Pouch. Het is een beschermende tas voor de draagbare muziekspeler.In onze showroom geven we u graag een demonstratie van dit sublieme Custom surround systeem.

GPS

Wij bieden een exclusieve Harley GPS van het merk Garmin aan. Deze speciaal ontwikkelde GPS biedt specifieke voordelen voor U als Harley bestuurder:

  • Het toestel is volledig waterdicht zodat u deze niet hoeft op te bergen tijdens een onverwachte regenbui.
  • U slaat uw mooiste motoroutes eenvoudigweg op zodat u deze in de toekomst kan herbeleven.
  • U kan uw routes zelf vooraf programmeren via google maps en bestaande motoroutes uploaden vanaf de computer.
  • Door zijn flexibele kit is deze GPS niet alleen toegankelijk voor uw motorfiets maar ook in de auto.

U kan het GPS toestel testen in onze winkel. ( Fit Shop)

De headset maakt het rijden met twee of in een kleine groep echt leuk! Zo kunt u communiceren terwijl je met de motorfiets rijdt en dit tot op 1 km afstand. Ook kan je de koptelefoon linken met de mobiele telefoon, muziekspeler en het navigatiesysteem.

Download de parts and accessories cataloog